1500 euro lenen

1500 Euro lenen lijkt een kleine lening. Maar als u deze lening niet krijgt, kan het een groot probleem worden. De vraag is natuurlijk hoe u dit probleem kunt voorkomen. Waar kunt u snel en eenvoudig een lening van 1500 Euro krijgen. En waar kunt u voordelig geld lenen? Geld lenen kost natuurlijk altijd geld, de vraag is alleen hoe u dit zo min mogelijk kunt laten kosten. Hoewel in de praktijk helaas natuurlijk ook blijkt, des te harder u het nodig heeft. Des te meer u bereid bent om er iets extra’s voor te doen of te betalen.

Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
Minilening
Vanaf 4,1%
Vanaf 4,5%
Maximaal € 1500,- lenen
Vaste rente
variabele rente
Geen BKR toetsing
van 21 tot 69 jaar
van 21 tot 69 jaar
van 21 tot 70 jaar
Uitbetaling binnen 2 dagen
Uitbetaling binnen 2 dagen
Uitbetaling binnen 24 uur
Persoonlijke lening aanvragen
Doorlopend krediet aanvragen
Minilening aanvragen

Hoe kunt u voordelig 1500 euro lenen

1500 euro lenenVoor zover wij hebben kunnen nagaan is de voordeligste manier natuurlijk het geld lenen bij familie of vrienden. Omdat wij begrijpen dat u dit niet altijd wilt of kunt. Is het natuurlijk meer van belang om na te gaan wat de voordeligste manier van 1500 euro lenen is bij banken of verstrekkers van minileningen. De laatste optie, de minilening, is sowieso te allen tijde de duurste manier van het lenen van geld. Er is geen vorm van lenen die duurder is. Een doorlopend krediet kan een veel voordeligere oplossing zijn om 1500 euro lenen mogelijk te maken. Veelal worden deze afgesloten met een minimale limiet van € 2.500,-. Als u echter € 1.000,- in depot laat staan. Is het niet nodig om hier rente over te betalen. Het depot is namelijk een bedrag dat u niet opneemt (u mag dit wel opnemen overigens), en alles wat u bij een doorlopend krediet niet opneemt, of al heeft terugbetaald. Hoeft u geen rente over te betalen.
Een doorlopend krediet kent veelal de laagste rente en kan daardoor de meest voordelige oplossing zijn als u voordelig 1500 euro lenen mogelijk wilt maken.
Heeft u een negatieve BKR registratie? Dan is de kans klein dat u bij een bank terecht kunt voor een lening. Bij een bank lenen is namelijk altijd geld lenen met BKR toetsing. Zodra er ook maar een smetje op uw BKR zichtbaar is, zullen de banken u helaas geen geld meer verstrekken.

1500 Euro lenen zonder BKR toetsing

Er zijn nieuwe ontwikkelingen als het gaat om 1500 Euro lenen zonder BKR toetsing. Waar dit in het verleden niet mogelijk was bij 1 verstrekkers van minileningen, is dit nu gewijzigd. Bij Saldodipje kunt u een lening afsluiten tot en met 1500. 1500 euro lenen zonder BKR toetsing is daarmee plotseling wel mogelijk geworden. Ook de looptijden van de minileningen zijn aangepast. Waar de looptijd gemaximeerd was op 45 dagen, is de looptijd nu aangepast naar een maximale looptijd van maar liefst 62 dagen. Hierdoor heeft u dus veel langer de tijd om uw lening terug te kunnen en mogen betalen. Uiteraard is en blijft een minilening niet de goedkoopste manier als het om geld lenen gaat. Maar dit is toch weer een aanzienlijk voordeel.